Всеукраїнська прем’єра «Тільки Дива» відбулася!

19 грудня 2019 року глядачі уперше побачили на екранах вітчизняний фільм-фентезі «Тільки Диво». На всеукраїнську прем’єру до столичного кінотеатру Сінема Сіті завітала творча команда: режисер і продюсер стрічки Олена Каретник, оператор-постановник Дмитро Санін, а також актори фільму.

Передувала показу фільму програма «Свято Миколая». У фойє кінотеатру гостей зустрічали ведучі — актори Вікторія Сірак та Сергій Файфура. У фотозонах всі присутні мали можливість зробити фото з головними героями фільму — Георгієм Ярмоленком, Марією Тараненко та Марією Герасименко, а також із популярними кіно- та театральними акторами, які знялися у фільмі: Євгеном Нищуком, Анжелікою Савченко, Петром Мироновим. Святковий настрій створювали Олександр Дірдовський (у фільмі — Святий Миколай) та чотирилапий актор — пес Шах (у фільмі — собака Сніжка).

Під час розважальної програми гості свята вивчили та заспівали хороводну пісню з кінофільму «Тільки Диво» під назвою «Оленятко», а також вигравали у конкурсі пам’ятні подарунки.

Більше — у фоторепортажі з події.

      

Share:

Отправлено